Lanternekontroller

Fordeler

Navigasjonslyskontrollere – for overvåking av skipets lykter

Retronic AS tilbyr et bredt spekter av navigasjonslyskontrollere. Serien består av alt fra tradisjonell lyktestyring for glødelamper til toppmoderne kontrollere.

Excess – et enestående system for full kontroll

Vår nyeste serie, Excess, har alle nødvendige funksjoner for kontroll og overvåking av skipets lykter, så vel som for strømforsyning – både ordinær og reserve. Du kan velge funksjoner som alarmer for spenningsnivåer og automatisk bytte for å reservere strømforsyning. Den dekker LED-lys og vanlige lys. Et grunnleggende Excess-system kan håndtere opptil 24 navigasjonslys. Utvidede versjoner har nesten ingen begrensninger. Det er fullt mulig å tilpasse panelets form og utseende, så vel som båtmimikk.

Lanternekontroller laget av Retronic

Trygt og brukervennlig

Lyktene slås av og på enten i grupper eller individuelt. Alle indikatorlysene på panelet er dimbare. Hvis det oppstår en lyktefeil, vil det indikeres med synlige varsellamper og alarm. Systemet inkluderer også to maskinvaresikringer og programvaresikringer per lykt.

Lanternekontroller laget av Retronic

Krever lite plass

For å forenkle tilkoblingene og minimere plass, er reléenhetene koblet til via en tokablet CAN-buss og kan plasseres i mer praktiske områder for terminering av lykteledningene.

Få skreddersydd en lanternekontroller fra Retronic

Kontakt oss for design og produksjon av tilpassede modeller

Kontakt oss