Innovative løsninger for moderne båtstyring

Våre ansatte

Skreddersydd for dine behov

Vi i Retronic AS ønsker å gi deg muligheten til å velge et system som fungerer for dine unike behov. Vår spesialitet er å designe og produsere innovative løsninger av høyeste kvalitet. Vår ambisjon er å være en pålitelig partner for våre kunder, som streber etter å sikre pålitelige løsninger, øke effektiviteten og forbedre det generelle bildet av produktene. Vi tilbyr nye måter å håndtere dagens strengere krav til kvalitet og effektivitet.

Ledende på maritime instrumentpanelløsninger

Retronic fortsetter å lede an når det kommer til maritime instrumentpanelløsninger. Ved å bruke de nyeste teknologiene, bygge mer allsidighet i løsningene og raskt svare på kundens behov, har vi kommet i front på dette feltet. Vi fortsetter å se etter nye og bedre måter å gjøre ting på. Helt siden starten har Retronic vært en ledende innovatør på dette feltet og fått rykte som et selskap med energi, kreativitet, innsikt og integritet. Fabrikken vår ligger i Namsos i Norge.

Vi tar kvalitet på alvor

Systemer for kvalitetssikring er på plass på alle nivåer i Retronic-organisasjonen. Vi har jobbet med ulike aktører for å sikre at våre produkter og praksis oppfyller internasjonale standarder for kvalitet.

Våre ansatte

Stig Roar Andersen

Daglig leder

Erik Evensen

Mekanisk og overflate

Sonja Rønning

Avdelingsleder elektro

Terje Ivar Duun

Salg og innkjøp

Waldemar Strysik

Leder kabelmatteproduksjon